Submenu

Ontbijtsessie: Een schone industrie in 2050. Hoe dan?

17-12-2020

Begin

23-03-2021 om 08:00

Einde

23-03-2021 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In een nieuwe reeks ontbijtsessies nemen we u mee naar de toekomst en zetten we een grote stap richting 2050. Hoe ziet onze wereld er dan uit? Hebben we de Klimaatdoelen behaald en welke impact heeft dat dan op ons dagelijkse leven? Welke visies en verwachtingen sturen onze dromen en ambities?

In een nieuwe reeks ontbijtsessies nemen we u mee naar de toekomst en zetten we een grote stap richting 2050. Hoe ziet onze wereld er dan uit? Hebben we de Klimaatdoelen behaald en welke impact heeft dat dan op ons dagelijkse leven? Welke visies en verwachtingen sturen onze dromen en ambities voor de toekomst? En functioneert het energiesysteem dan fundamenteel anders?  De toekomst staat dus centraal, en daarmee ook de jeugd. Want de jeugd heeft de toekomst. Daarom creëren we in deze reeks ontbijtsessies bewust ruimte voor de ideeën en gedachten van de generatie die de toekomst van de energietransitie gaat vormgeven. Nu corona ons nieuwe normaal domineert hebben de ontbijtsessies uiteraard een aangepaste vorm waarin je gezondheid en veiligheid voorop staan. We komen daarom zo lang als nodig is alleen online bij elkaar.

Noteer de volgende ontbijtsessies alvast in uw agenda:

Duurzame mobiliteit en het energiesysteem | Hoe we ons in 2050 duurzaam van A naar B? Zijn er veranderingen te verwachten en wat vraagt dit dan van het energiesysteem? 26 januari 2021    

De Regionale Energie Strategie na 2030 | De RES heeft een horizon van 2030 met een doorkijk naar 2050. Wat zien we eigenlijk als we doorkijken naar 2050? 23 maart 2021  

Een schone industrie in 2050. Hoe dan? | In 2050 is de industrie circulair en stoot vrijwel geen broeikasgas meer uit. Welke stappen zijn nodig om daar te komen? 1 juni 2021            

Kernenergie | Is kernenergie onmisbaar in een toekomstige CO2-neutrale energiemix? We duiken dieper in de onderliggende thema's die bepalend zijn om deze vraag te kunnen beantwoorden.

Ook in coronatijd: een inspirerende start van de dag Dat we online bij elkaar komen weerhoudt ons er niet van ook nu voor een kickstart van jouw dag te zorgen. Digitaal ontmoet je andere betrokken deelnemers uit de energiewereld: van vertegenwoordigers van energiebedrijven tot beleidsmakers uit overheid en politiek. Experts delen hun kennis en inzichten. Sprekers uit de praktijk vertellen over initiatieven die dit ondersteunen. En er is natuurlijk volop ruimte voor vragen en discussie.

Ben je er ook bij?

Je kunt je voor een of meerdere sessies inschrijven via deze link. Je ontvangt circa 2 weken van te voren een inloglink.

Cookie-instellingen