Submenu

Inspiratietours CO₂-reductie Industrie 2021 – Webinar ESCo's

09-02-2021

Begin

13-04-2021 om 15:00

Einde

13-04-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Bekijk dit voorjaar één van de online inspiratietours over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat u inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collega-bedrijven presenteren.

U kunt in totaal 5 inspiratietours online bijwonen over verschillende technieken en thema’s. Bekijk hiervoor het overzicht van de webinarreeks Inspiratietours 2021. De inspiratietours worden georganiseerd door RVO, VEMW en NVDE.

Aanmelden

Inhoud webinar 13 april

Ontzorg uw bedrijf en besteed de energiehuishouding uit. ESCo’s zijn bedrijven die de aanleg, het onderhoud en het beheer van uw energie-installaties overnemen. ESCo staat voor Energy Service Companies. Wil u zelf niet investeren in verduurzaming? Denk dan na over zo’n samenwerking.

Wilt u zelf niet de exploitatie op u nemen? Ontbreekt het u aan de technische kennis en ervaring ? Tijdens deze Inspiratietour geven we meer informatie over wat ESCo’s zijn en wat ze voor u kunnen betekenen. Dit leggen we uit met verschillende soorten energiebehoeften en de daabij behorende ESCo-contracten.

Cookie-instellingen