Submenu

Inspiratietours CO₂-reductie Industrie 2021 – Webinar Energie, Innovatie en Klimaatfondsen

09-02-2021

Begin

11-05-2021 om 15:00

Einde

11-05-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Bekijk dit voorjaar één van de online inspiratietours over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat u inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collega-bedrijven presenteren

U kunt in totaal 5 inspiratietours online bijwonen over verschillende technieken en thema’s. Bekijk hiervoor het overzicht van de webinarreeks Inspiratietours 2021. De inspiratietours worden georganiseerd door RVO, VEMW en NVDE.

Aanmelden

Inhoud webinar 11 mei

Wilt u investeren in een energieproject waarmee energie wordt energie bepaard? Dat de CO2-uitstoot vermindert en/of hernieuwbare (duurzame) energie produceert of gebruikt? Als bedrijf kunt u bij verschillende fondsen aankloppen voor financiële ondersteuning. Ze denken graag mee als u een moeilijk financierbaar project hebt. Denk aan Europese, nationale en regionale fondsen, maar ook bijvoorbeeld aan venture capital (investering in startend bedrijf) of private equity (tijdelijke eigendomsstructuur die een scherpe financiële prikkel geeft). Welke middelen zijn er en hoe maakt uw bedrijf gebruik van deze middelen? Leer er meer over in dit webinar.

 

Cookie-instellingen