Submenu

Masterclassreeks CO2-reductie Industrie 2021 - sessie 4

09-04-2021

Begin

17-06-2021 om 10:00

Einde

17-06-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

KWA Bedrijfsadviseurs en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren de Masterclass CO2-reductie Industrie. In 4 sessies gaan 20 deelnemers aan de slag met de verduurzaming van de eigen bedrijfsvoering.

Tijdens de masterclassreeks ligt de focus op het verlagen van energetische- en procesemissies. Elke deelnemer onderzoekt wat de beste verduurzamingsopties zijn voor het bedrijf en schrijft een stappenplan om daadwerkelijk CO2-reductie te realiseren. 

Voor wie is de masterclass?

De masterclassreeks is expliciet bedoeld voor medewerkers van Industriële productiebedrijven. Het bedrijf heeft de ambitie om de CO2-emissie te verlagen door procesmaatregelen te nemen of duurzame energiebronnen en grondstoffen in te zetten. 

Wat gaan we doen?

Aansprekende (reken)voorbeelden en realistische cases, handelingsperspectieven, een (nieuw) netwerk van deelnemers in soortgelijke situatie, en meer. De deelnemers starten met een analyse van de huidige situatie. Daarna worden er verschillende technieken behandeld waarmee het bedrijf CO2-reductie realiseert. Van de interessante CO2-reductie opties wordt de daadwerkelijke reductie berekend. Er is ook aandacht voor de besluitvorming om de CO2-reductie plannen te laten slagen. 

Interesse deelname 

Lijkt het u interessant om aan te sluiten bij een volgende Masterclass CO2-reductie Industrie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Cookie-instellingen