Submenu

Dagstart 1 Industrial Heat & Power

03-09-2021

Begin

12-10-2021 om 10:30

Einde

12-10-2021 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Industrie Theater

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

Visie 2050 vanuit de voedingsmiddelenindustrie: MVO vanuit het 25 miles principe & onderweg naar fossielvrije bierproductie

Onderwerp Dagstart 1 Industrial Heat & Power:

Gulpener is een zelfstandig MKB bedrijf dat haar (speciaal)bieren reeds 8 generaties in het centrum van het dorp brouwt. In de jaren '90 is er een duidelijk MVO beleid ontstaan dat uitgaat van de kracht van de eigen regio. Sinds dien wordt 95% van de grondstoffen geteeld door boeren uit de eigen regio. De laatste jaren ligt de focus meer op energie verbruik waarbij de doelstelling "fossiel vrije bierproductie 2030" leidend is voor ons handelen. Dit heeft ertoe geleid dat wij in 2020 het meest duurzame brouwhuis van Europa in gebruik hebben genomen. In fase 2 zal dit brouwhuis gekoppeld worden aan een warmtepomp waardoor het brouwhuis volledig fossielvrij zal zijn.

- 25 jaar consequent MVO beleid, hoe doe je dat?
- Waarom de regio als uitgangspunt?
- Hoe realiseer je als MKB bedrijf je innovatieve ambities?

Sprekers:

  • Jacques van de Worp, sr. beleidsadviseur, VEMW | Platform Verduurzaming Industrie
  • Sander Peeters, adviseur hernieuwbare energie/bio-energie, RVO
  • Jan-Paul Rutten, algemeen directeur, Gulpener Bierbrouwerij

Aanmelden:

Meld u aan via deze link.

Deze dagstart organiseert het Programma Verduurzaming Industrie in samenwerking met 54events. Aan het einde van de dagstart kunt u de beursvloer opgaan en de stands langsgaan. Heeft u specifieke vragen over RVO’s regelingen en programma’s, loop dan langs de stand in Hal 6.

Cookie-instellingen