Submenu

Eerste RES-congres

08-09-2021

Begin

03-11-2021 om 00:00

Einde

04-11-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nader te bepalen

NP RES organiseert op 3 november 2021, tijdens de Nationale Klimaatweken, het eerste RES-congres voor iedereen die zich betrokkenen voelt bij de RES: overheden, maatschappelijke organisaties, netbeheerders, marktpartijen, wetenschappers en (burger)initiatieven.

Het belooft een afwisselend geheel te worden met inhoudelijke sessies, workshops en ronde tafelgesprekken rond het thema ‘Samenspel in de regio – vizier op 2050’. In subsessies worden verschillende onderwerpen verder verdiept: Energiesysteem, Ruimte, Natuur, Regionale democratie en Participatie. Natuurlijk zijn er inspirerende sprekers en biedt het programma volop ruimte voor ontmoeting en gesprek.

Je kunt je hier alvast inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van actuele ontwikkelingen en het programma.

Het congres is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij de RES: overheden, maatschappelijke organisaties, netbeheerders, marktpartijen, wetenschappers en (burger)initiatieven. Het wordt in principe ‘live’ georganiseerd, maar de organisatie houdt de ontwikkeling van Covid nauwlettend in de gaten. Op de website www.rescongres.nl vind je verdere informatie. 

Cookie-instellingen