Submenu

EZK evenement: Partners in energie-uitdagingen - 26 januari: warmteplannen 6e industriecluster

11-01-2022

Begin

24-01-2022 om 10:30

Einde

27-01-2022 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Werkt u - nu of binnenkort - aan hernieuwbare warmte? Duurzame energie-opwek? Of het besparen van energie? Dan is dit evenement iets voor u. Van 24 tot en met 27 januari 2022 vindt voor de 6e keer het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen plaats.

Na uw deelname bent u niet alleen geïnspireerd door de mooie energie-initiatieven van Nederlandse ondernemers. Ook uw kennis over de 3 thema’s (energiebesparing, opwek van duurzame energie en hernieuwbare warmte) is dan weer helemaal up-to-date. Op 24, 25 en 26 januari 2022 kunt u online sessies volgen over deze thema's. Op 27 januari is de feestelijke afsluiting met de uitreiking van de EZK Energy Award.

Online voorprogramma: 1 sessie over warmteplannen 6e Industriecluster

Voorafgaand aan het slotcongres kunt u van maandag tot en met woensdag kiezen uit 6 online sessies. Eén van die sessies, op woensdag 26 januari, gaat over de planvorming en regelgeving op het gebied van hernieuwbare warmte. Tijdens deze sessie gaat Aaldrik Haijer in op de warmteplannen van het zesde Industriecluster.

Bekijk hier op de website van RVO welke sessies er nog meer zijn.

Slotcongres op 27 januari

U bent van harte welkom op het slotcongres in de Midden Nederland Hallen in Barneveld*. Vanaf 12:00 uur staat er een lunch en informatiemarkt voor u klaar. Luister daarna naar de keynotes van onze vooraanstaande sprekers. Ontmoet andere deelnemers. En wees getuige van de uitreiking van de EZK Energy Award 2021. Dit jaar belonen we niet alleen een bedrijf, maar ook een gemeente. 

De keynotesprekers zijn Doekle Terpstra (Voorzitter Techniek Nederland), Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland) en Femke Hermans (Voorzitter Studenten voor Morgen). Zij staan stil bij wat er in 2021 is gedaan rond energiebesparing, duurzame opwek en hernieuwbare warmte. Wat doen organisaties nu al? Wat kunnen zij nog meer doen? En welke partijen zijn daarvoor nodig? 

* Kunnen wij u toch niet fysiek ontvangen bij het slotevenement door de dan geldende COVID 19-maatregelen? Dan schakelen wij over naar een online programma vanuit het netwerkplatform. De link hiervoor vindt u onder 'Deelname'. Wij houden u via dit platform op de hoogte. 

Aanmelden

Via deze link komt u direct bij het aanmeldformulier terecht.

Cookie-instellingen