Submenu

Masterclass CO2-reductie Industrie Voorjaar 2022 - sessie 3

17-02-2022

Begin

22-03-2022 om 10:00

Einde

22-03-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

KWA Bedrijfsadviseurs en RVO organiseren voor de derde keer de Masterclass CO2-reductie Industrie. De 3e Masterclass-reeks is reeds gestart en zit vol. Heeft u interesse in deelname aan de 4e reeks? Lees dan verder.

Tijdens de Masterclass ligt de focus op het verlagen van energetische- en procesemissies. Elke deelnemer onderzoekt wat de beste verduurzamingsopties zijn voor het bedrijf en schrijft een stappenplan om daadwerkelijk CO2-reductie te realiseren. 

Voor wie is de masterclass?

De masterclassreeks is expliciet bedoeld voor medewerkers van Industriële productiebedrijven. Het bedrijf heeft de ambitie om de CO2-emissie te verlagen door procesmaatregelen te nemen of duurzame energiebronnen en grondstoffen in te zetten. 

Wat doen we?

De deelnemers starten met een analyse van de huidige situatie. Daarna worden er verschillende technieken behandeld waarmee het bedrijf CO2-reductie realiseert. Van de interessante CO2-reductie opties wordt de daadwerkelijke reductie berekend. Er is ook aandacht voor de besluitvorming om de CO2-reductie plannen te laten slagen.

We behandelen aansprekende (reken)voorbeelden, realistische cases en handelingsperspectieven. In het besloten netwerk van deelnemers in soortgelijke situatie kunt u sparren over ideeën en meer.

4e reeks

Heeft u interesse om aan de volgende Masterclassreeks mee te doen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Cookie-instellingen