Submenu

Webinar: Snel resultaat met energiezuinige technologieën

11-04-2022

Begin

30-06-2022 om 15:00

Einde

30-06-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Hoe speelt u als bedrijf op korte termijn in op de stijgende energieprijzen en het onvoorspelbare politieke klimaat? Project 6-25 organiseert op 23 en 30 juni een online webinar waarbij oplossingen vanuit de praktijk worden behandeld.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze webinar leert u welke energiebesparende technieken effiicient en voordelig zijn op korte termijn. In de sessie reiken 2 bedrijven, Heatmatrix en Zytec, u oplossingen aan vanuit de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. De manieren van werken 
  2. De voordelen voor de vermogensbeheerders
  3. De voordelen versus de alternatieven
  4. De omvang en de impact van de implementatie 

Praktijkvoorbeelden
Heatmatrix presenteert haar warmte-terugwinningsoplossing bij een bakoven van een banketbakkerij. Na de installatie van de oplossing verminderde het gasverbruik van de oven met 20%. Zytec laat zien hoe hun contactloze magnetische koppeling de beste oplossing was voor Tata Steel. De koppeling verbeterde uptime en betrouwbaarheid van de pompen. De installatie heeft een terugverdientijd van slechts 2 jaar en de CO2-uitstoot wordt tot 50% verminderd. 

Over project 6-25
Project 6-25 helpt u om succesvolle CO2-reductieprojecten te realiseren met bewezen kosteneffectieve energie-efficiënte technologieën die vóór 2025 kunnen worden geïmplementeerd.

Energie-efficiëntie is dé enige kortetermijnoplossing
Er zijn verschillende manieren om CO2 te verminderen; overstappen op waterstof, koolstofafvang of elektrificatie van installaties. Deze oplossingen zijn echter zeer duur en duren vaak jaren om te ontwikkelen. Diverse energiezuinige technologieën zijn al beschikbaar en kunnen op korte termijn worden geïmplementeerd. Met deze technologieën kan alleen de Nederlandse Industrie al 3 megaton CO2-reductie realiseren voor 2025!

De webinars vinden plaats op 23 en 30 juni. U kunt u aanmelden via de onderstaande knop. Let op: De webinar is in het Nederlands. 

Aanmelden

Cookie-instellingen