Submenu

Programma Multibenefits-aanpak - sessie 3

08-06-2022

Begin

29-11-2022 om 00:00

Einde

30-11-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe vergroot u de slagingskans van investeringen in maatregelen die de CO₂ uitstoot van uw productieproces verminderen? Topsector Energie (TSE) en Programma Verduurzaming Industrie (PVI) bieden u een programma aan waarin u meer leert over de Multibenefit-aanpak en deze direct toepast.

Aanleiding

Veel bedrijven zijn op zoek naar goede businesscases als het gaat om de verduurzaming van hun productieproces. Directies weten dat u door minder energie- en grondstoffenverbruik kosten bespaart, maar benutten nog niet het volledige potentieel van ‘hidden values’ van duurzame maatrelen. In deze training leert u hoe u die ‘hidden values’ zichtbaar maakt en verzilvert.

Voor wie?

Het trainingsprogramma is ontwikkeld voor energiecoördinatoren, sustainable managers en technology managers om binnen het eigen bedrijf te leren ontdekken hoe een duurzame maatregel  waarde kan opleveren voor de hoofd KPI’s van het bedrijf. Met theorie en spelsimulatie maakt u hier stappen in. Afhankelijk van wie gaat deelnemen stellen we het programma op maat samen.

Wat doen deelnemers?

Deelnemers leren welke verbetering mogelijk is en welke interne en externe stakeholders bij deze verandering een rol spelen. Het programma begint met theorie over de Multibenefit-aanpak, waarna deelnemers aan de hand van eigen cases aan de slag gaan. Tijdens het programma worden de deelnemers ondersteunt bij het realiseren van de maatregelen binnen het bedrijf. 

Meld u aan

Deze sessie is onderdeel van een 5-delige workshop. Meer informatie over het aanmelden vindt u in het kalender-item van de eerste sessie

Meer weten?

Ga naar deze webpagina voor meer informatie over het programma

Cookie-instellingen