Submenu

Verduurzaming Industrie: van ambitie tot realisatie – regiobijeenkomst Midden-Nederland

06-07-2022

Begin

14-09-2022 om 12:00

Einde

14-09-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Hall | BurgerEI & Zakenlui, Korenmolenlaan 4, 3447 GG, Woerden

De verduurzamingsdoelstellingen van Europa, Nederland en bedrijven zelf worden steeds ambitieuzer. Maar hoe komt u als bedrijf van ambitie tot realisatie?

Het verduurzamen van uw bedrijf is een ingewikkelde opgave die omgeven is met vele onzekerheden en wordt beïnvloed door onder meer investeringsmogelijkheden, terugverdientijden en beschikbare energiebronnen. Reden voor de partners van het platform Verduurzaming Industrie om u op weg te helpen.

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens de livebijeenkomst praten we u bij over hoe de industrie verduurzaamt. Dit doen we aan de hand van cases uit de industrie (bouw- en infrastructuur & vinyl en tapijtproductie).

Gastsprekers zijn Willem Burmanje, directeur van Forbo Flooring, en Brechtje van den Beuken, CEO van Bosch Beton. Zij vertellen meer over hun ervaringen en uitdagingen bij de verduurzaming van hun bedrijf. Hoe kwamen zij van een plan tot uitvoering? Ze gaan in op circulair ondernemen en hoe zij de CO2-uitstoot reduceren.

Michiel Geurds vertelt namens FedEC hoe u de CO2-reductie masterplanning kan gebruiken binnen uw eigen onderneming. Uiteraard is er tijd om vragen te stellen en te netwerken. 

Voor wie

De bijeenkomst is voor de Nederlandse industriebedrijven die bezig zijn of plannen hebben voor de verduurzaming van hun bedrijfsvoering en producten. Deze bijeenkomst richt zich op regio Noord-West en Midden-Nederland, met sprekers uit de omgeving. Bezoekers uit andere regio’s (Noord, Oost en Zuid) mogen zich uiteraard ook opgeven als de onderwerpen aanspreken.

Programma

  • 12.00 – 13.00: Inloop en lunch
  • 13.00 – 13.15: Start en welkomstwoord door VEMW
  • 13.15 – 14.15: Industrie aan het woord
  • 14.15 – 14.30: CO2-reductie masterplan
  • 14.30 – 15.00: Vragen en afronding
  • 15.00 – 16.00: Netwerkborrel  

Aanmelden

Er is ruimte voor 60 ondernemers en medewerkers uit de industrie. U kunt zich tot en met maandag 12 september inschrijven. Schrijf u snel in voordat de bijeenkomst vol zit.

Meld u aan

Cookie-instellingen