Submenu

Online conferentie: vind uw EU-financieringsprogramma voor het milieu

01-03-2023

Begin

30-03-2023 om 10:00

Einde

30-03-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wilt u meer weten over het EU-financieringsprogramma voor het milieu? En werkt u bij een academische instelling, mkb, milieuorganisatie, overheid, ngo of bent u een andere geïnteresseerde belanghebbende? Neem dan deel aan deze online conferentie over financieringsmogelijkheden voor duurzaamheid.

De EU biedt veel mogelijkheden en kansen om projecten op het gebied van milieu en duurzaamheid mede te financieren. Om daarin de weg te vinden, heeft de Europese Commissie een Vademecum opgesteld: een “reisgids”. In deze online gids leest u de verschillende mogelijkheden en de belangrijkste voorwaarden. U vindt de reisgids richting groene financiering op een website van de Europese Commissie.

Beeld van mogelijkheden

Op donderdag 30 maart presenteert de Europese Commissie (EC) de reisgids tijdens een online conferentie. Sprekers lichten ook een aantal programma’s toe gericht op duurzaamheid en milieu. Bijvoorbeeld Interreg, LIFE en HORIZON Europe.

Na afloop heeft u een beeld van de EU-milieufinanciering en de mogelijkheden voor financiering van initiatieven in Nederland. Adviesbureaus Ricardo en Trinomics organiseren dit evenement. Deze conferentie is vooral in het Nederlands, een deel is in het Engels.

Meer informatie en inschrijven

Cookie-instellingen