Submenu

Webinar: oplossingsrichtingen bij netcongestie

27-05-2024

Begin

18-06-2024 om 14:00

Einde

18-06-2024 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het Nederlandse elektriciteitsnet raakt vol. We moeten bewuster en efficiënter omgaan met de beschikbare capaciteit. Heb je als professional bij bijvoorbeeld een overheidsinstelling of adviesbureau te maken met netcongestie? Meld je dan aan voor dit webinar van RVO.

Voor wie?

Professionals die werkzaam zijn bij provincies, gemeenten, (financieel) adviesbureaus, brancheverenigingen, netbeheerders en andere geïnteresseerden die zich bezighouden met netcongestie.

Programma

Adviesbureau Merosch en onderzoeksbureau CE Delft presenteren de uitkomsten van onze studie naar oplossingsrichtingen voor netcongestie bij ondernemers. De studie gaat ook in op de kosten van deze oplossingsrichtingen. 

Het onderzoek en de bijbehorende factsheets voor ondernemers publiceert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) naar verwachting begin juni op haar website. Wanner je je aanmeldt, ontvang je een dag voor het webinar de link naar dit document.

Aanmelden

Via onderstaande link schrijf je je in. Een dag voor het webinar ontvang je de link naar de uitzending. RVO neemt het webinar ook op.  Je kunt het later dan nog eens terugkijken.

Meld je aan

Cookie-instellingen