Submenu

Webinar Waterstofhubs in de regio

11-06-2024

Begin

02-07-2024 om 15:00

Einde

02-07-2024 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe kan je in de regio toch verduurzamen op het moment dat hernieuwbare energie nog schaars is en de energienetten vol zitten? We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het webinar Waterstofhubs in de regio.

Programma

Een waterstofhub is een energiesysteem waar de productie, transport, opslag en benutting fysiek dicht bij elkaar liggen. In dit webinar leggen we je uit wat een waterstofhub is, hoe zo’n hub eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens onderzoeken we samen met jou wat de rol van een waterstofhub kan zijn op gemeentelijk, regionaal en nationaal niveau. Verschillende experts beantwoorden uw vragen en denken met je mee, ook over vergunningsverlening van kleinschalige waterstofprojecten.

De experts

  • Fenna van de Watering - Senior adviseur waterstof, Duurzame Industrie - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • David Bolsman  - Senior Beleidsadviseur waterstof, Energie Innovatie -Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Dominique den Hollander - Arntz - Public Affairs, Essent
  • Jurgen Schoorlemmer - Adviseur Gemeente Deventer
  • Dieter de Vroomen - Adviseur Regio Stedendriehoek 

Wij verwachten dat je enige kennis hebt van de energietransitie en weet wat een elektrolyser/waterstof is. Mocht je nog niet weten wat een elektrolyser is, dan kan je hier de animatie van 2 minuten bekijken.

Meld je aan

Wil je weten welke mogelijkheden een waterstofhub voor jouw regio biedt? Meld je dan aan voor dit webinar. Heb je collega’s of andere contacten voor wie dit webinar relevant is? Stuur dit bericht dan gerust aan hen door.

Meld je aan

 

Cookie-instellingen