Samenwerking PVI en NPVI gaat nieuwe fase in

16-05-2024

Vanaf 6 juni wordt ‘Platform Verduurzaming Industrie’: ‘Nationaal Programma Verduurzaming Industrie (NPVI)’. Het NPVI werd op 23 maart 2023 officieel gelanceerd. Onze inspanningen om te industrie te verduurzamen gaan dus een nieuwe fase in.

Het Platform Verduurzaming Industrie (PVI) speelt al vanaf het begin een cruciale rol in het ondersteunen van kennisdeling, het bieden van handelingsperspectief en het ondersteunen van bedrijven bij hun verduurzamingsopgave. Vanuit het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zijn we dankbaar voor de steun van onze partners (waaronder NVDE, VEMW en FEDEC).

Zij maakten het organiseren van inspiratietours en ander diverse andere evenementen mogelijk, evenals de totstandkoming van nieuwsbrieven. Zo hielpen zij ons om het platform tot een succes te maken.

Een nieuw jasje en logo

Nu zetten we een nieuwe stap in onze missie: want wij gaan over naar NPVI. De website www.verduurzamingindustrie.nl krijgt een nieuw jasje en krijgt een nieuw logo. Het blijft een toegewijde bron voor de industrie, waar inspiratie en kennisdeling centraal staan. Ook de nieuwsbrief en andere communicatiemiddelen hebben vanaf 6 juni de stijl van NPVI. 

Denk met ons mee

We nodigen al onze NPVI-partners uit om deel te nemen aan dit nieuwe hoofdstuk van onze reis. Laten we samen blijven streven naar concrete stappen in de verduurzaming van de industrie. Dat doen we met mooie en relevante content, inspiratietours en events die bedrijven goed op weg helpen. Wil jouw industriecluster of bedrijf hieraan bijdragen? En heb je een idee, vraag of suggestie? Zoek dan gerust contact met onze redactie via NPVIcommunicatie@rvo.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen