Programma NPVI Connect! is bekend

23-05-2024

Het definitieve programma van de 1e NPVI-Connect!-dag op 6 juni is bekend. Met interessante paneldiscussies, inspirerende sprekers en breakout-sessies is er voor ieder wat wils. Dus reden genoeg om snel aan te melden.

Industrieclusters

Cluster Chemelot
Cluster Noord-Nederland
Cluster Noordzeekanaalgebied
Cluster Rotterdam-Moerdijk
Cluster Zeeland/West-Brabant
Cluster 6

Doen wat nodig is. Onze industrie verduurzamen. Dat is cruciaal voor het vormgeven van een duurzaam Nederland. We werken dag in dag uit aan het verduurzamen van onze industriële clusters voor de industrie van de toekomst. Dat doen we samen. Dat is dan ook het thema van deze dag: ‘Samenwerken in industrieclusters’.

Een greep uit het programma

Hieronder vind je een indruk van wat je allemaal kunt verwachten tijdens deze dag.

  • Marco Waas van Nobian trapt de dag af met een keynote. En Pieter Reith van Tata Steel/KEK doet zijn verhaal als jonge industrieel.
  • De middag begint met een panel panelgesprek met onder meer minister Micky Adriaansens, Ingrid Thijssen van VNO-NCW en bedrijven en de clusterregisseurs.
  • Later op de dag geeft Karlo van Dam van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een update over het NPVI en de Routekaart. Nienke Homan, voorzitter van het Platform NPVI, spreekt het belang van het industriebeleid en ruimte voor de industrie
  • Diverse deelsessies in de ochtend en de middag over bijvoorbeeld over elektrificatie, waterstof, circulariteit, Regionaal praktisch aan de slag met energiehubs en flexibilisering’, ‘Waterstof en CCS: Groter denken, kleiner doen’.
  • Tijdens deze dag ontmoet je vakgenoten uit andere industrieclusters, kun je van gedachten wisselen en je netwerk uitbreiden.

Het hele programma kon je bekijken op onze eventpagina.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen